UPPDATERING 2024-02-02

Tyvärr har vi fortfarande inte fått någon återkoppling från stadsnätet/Norsjö Kommun om när driftstörningen i Svansele beräknas vara åtgärdad. Så fort vi får besked så kommer vi att förmedla informationen vidare till er. Vi påminner också om att det inte är Norsjö Bredband som äger eller driftar stadsnätet i Norsjö Kommun. Norsjö Bredband står endast för leverans av internet samt support till de kunder som har valt Norsjö Bredband som leverantör av bredbandstjänster. Om ni har en annan leverantör av bredbandstjänster så hänvisar vi er vidare till er nuvarande leverantör för felanmälan och support

Tyvärr har vi fortfarande inte fått någon återkoppling från stadsnätet/Norsjö Kommun om när driftstörningen i Svansele beräknas vara åtgärdad. Så fort vi får besked så kommer vi att förmedla informationen vidare till er.

Vi påminner också om att det inte är Norsjö Bredband som äger eller driftar stadsnätet i Norsjö Kommun. Norsjö Bredband står endast för leverans av internet samt support till de kunder som har valt Norsjö Bredband som leverantör av bredbandstjänster. Om ni har en annan leverantör av bredbandstjänster så hänvisar vi er vidare till er nuvarande leverantör för felanmälan och support.